<br />
<b>Notice</b>:  Trying to access array offset on value of type int in <b>C:\home\site\wwwroot\wp-content\themes\rdc\includes\page-intro.php</b> on line <b>91</b><br />
11 september 2023

Wij zijn gek op data, ze vormen een oneindige bron van mogelijkheden!

Op 18 september bestaat onze moederorganisatie Bovemij precies 60 jaar. Voor ons een goede reden om eens uit te zoeken wat voor personenauto’s er in Nederland rondrijden van die leeftijd. We geven je de meest voorkomende merken.

Met stip op 1: Volkswagen! Van dit merk rijden op het moment van schrijven nog 185 exemplaren uit 1963 rond.

  • Ook de kans dat je op een zonnige zondag een Volvo spot uit 1963 is nog redelijk aanwezig: 154 zestigjarige Volvo’s staan er geregistreerd.
  • Op 3 de Jaguar; 94 stuks
  • Op 4 Mercedes met 91 stuks
  • Plek 5 is voor Ford met 84 stuks, op de voet gevolgd door Triumph en MG.

De speciale vermeldingen is deze keer voor de Goggomobil. Weinigen kennen het iconische dwergautootje nog, maar ooit was het een veel geziene gast op de vaderlandse wegen. Er rijdt er nog precies 1 rond uit 1963.

 

Meer weten?

Wil je zelf ook dit soort en serieuzere statistieken genereren? Met Automotive Dashboard kan het eenvoudig! Kijk hier voor meer informatie, of om een afspraak te maken met een van onze adviseurs.

Heb je een vraag of opmerking,
of ben je op zoek naar advies?
<br />
<b>Notice</b>:  Trying to access array offset on value of type int in <b>C:\home\site\wwwroot\wp-content\themes\rdc\footer.php</b> on line <b>34</b><br />
Bel ons

Op werkdagen van 8:00 tot 17:30 uur kun je ons telefonisch bereiken.

020 - 644 55 53
Stuur een mail

Op de eerstvolgende werkdag neemt een medewerker van de servicedesk contact met je op over jouw bericht.

servicedesk@rdc.nl