<br />
<b>Notice</b>:  Trying to access array offset on value of type int in <b>C:\home\site\wwwroot\wp-content\themes\rdc\includes\page-intro.php</b> on line <b>91</b><br />
Over RDC

RDC ondersteunt je optimaal.
Van APK tot voorraadbeheer en
van taxatie tot marktanalyse.

Jij zorgt voor je klanten, wij zorgen voor de informatie en processen die je daarbij nodig hebt. Onze missie is helder: wij helpen bedrijven in de mobiliteitsbranche om hun klanten beter te bereiken, te bedienen en te behouden. RDC zorgt voor maximale ondersteuning met behulp van bestaande en nieuwe data, voor online en offline vraag en aanbod.

RDC is onderdeel van de Bovemij groep

Aandeelhouder van RDC is Bovemij, de belangrijkste verzekeraar van de mobiliteitssector en 100% dochter van BOVAG.

Ruim een halve eeuw innovatie: over RDC

In 2017 bestond RDC 50 jaar. Een halve eeuw waarin we onszelf steeds opnieuw uitvonden. Een voorbeeld: toen in 1985 de APK werd ingevoerd in Nederland, moest dit aanvankelijk telefonisch worden afgemeld bij de RDW. Geen doen natuurlijk, maar RDC vond een oplossing. Op basis van het (destijds hypermoderne) Videotex-systeem maakten we afmelden via datacommunicatie mogelijk.

Aanjager van innovatie en optimalisatie

Hierna volgden nog vele kantelmomenten in de branche en evenzoveel oplossingen en systemen om alle ontwikkelingen en noviteiten in goede banen te leiden. Dat maakt ons niet zomaar een schakel in de dynamische mobiliteitssector, maar een echte aanjager van innovatie en optimalisatie in de branche.

RDC neemt privacy en zelfregulering serieus

Al in 2012 heeft RDC het Privacy Waarborg gekregen. Met dit keurmerk laat we zien dat we op een correcte manier contactgegevens gebruiken voor reclamedoeleinden bijvoorbeeld via e-mail, post, social media en de telefoon. Het Waarborg geeft je de zekerheid dat RDC privacywetgeving en zelfregulering serieus neemt, en voldoet aan de extra strenge regels van het Privacy Waarborg met betrekking tot het verwerken van persoonsgegevens voor reclame- en marketingdoeleinden.

<br />
<b>Notice</b>:  Trying to access array offset on value of type int in <b>C:\home\site\wwwroot\wp-content\themes\rdc\page-about.php</b> on line <b>25</b><br />

Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen?

Of je net een nieuw autobedrijf start of op zoek bent naar gedetailleerde informatie over jouw markt; wij helpen je op weg!

Vraag om advies
<br />
<b>Notice</b>:  Trying to access array offset on value of type int in <b>C:\home\site\wwwroot\wp-content\themes\rdc\page-about.php</b> on line <b>84</b><br />

Klachten

Heb je klachten over RDC inzake misbruik maken van adressen, een onduidelijk privacy statement of niet werkende afmeldhyperlinks in reclamemails? Dan kan je gratis een klacht indienen bij het klachtenloket van DDMA op www.privacywaarborg.nl.

Heb je een vraag of opmerking,
of ben je op zoek naar advies?
<br />
<b>Notice</b>:  Trying to access array offset on value of type int in <b>C:\home\site\wwwroot\wp-content\themes\rdc\footer.php</b> on line <b>34</b><br />
Bel ons

Op werkdagen van 8:00 tot 17:30 uur kun je ons telefonisch bereiken.

020 - 644 55 53
Stuur een mail

Op de eerstvolgende werkdag neemt een medewerker van de servicedesk contact met je op over jouw bericht.

servicedesk@rdc.nl