<br />
<b>Notice</b>: Trying to access array offset on value of type int in <b>C:\home\site\wwwroot\wp-content\themes\rdc\includes\page-intro.php</b> on line <b>83</b><br />
Actuele

Storingen en mededelingen

Een probleem geconstateerd?

Check hieronder of de dienst waarmee je een probleem ervaart, te kampen heeft met een storing. Staat jouw probleem er niet bij? Neem dan contact op met onze servicedesk via 020-6445553 om snel geholpen te worden. Servicedesk gesloten? Doe dan je melding middels het formulier hieronder.

Melding doen

Actuele storingen en mededelingen

3
Belangrijk nieuws van de RDW inzake APK

We hebben voor u drie artikelen uitgelicht uit de RDW APK Keurmeester van juli 2024, omdat deze mogelijk belangrijke informatie voor u bevatten. Hieronder kunt u deze artikelen nalezen;

Handhavingsprocedure Tachograaf

In verband met een aanpassing vanuit de Europese Commissie mogen voertuigen die toegelaten zijn of worden tot de weg (DET) tot en met 31 december 2023 alsnog worden voorzien van een smart tachograaf G2/V1.  U leest hier meer over in deze brief.

Data geplande onderhoudswerkzaamheden RDW 2024

De RDW voert in 2024 geplande data onderhoudswerkzaamheden voor 2024 uit. Het gaat om de volgende dagen:

 • Zondag 28 januari
 • Zondag 18 februari
 • Zondag 17 maart
 • Zondag 14 april
 • Zondag 12 mei
 • Zondag 16 juni
 • Zondag 14 juli
 • Zondag 18 augustus
 • Zondag 15 september
 • Zondag 13 oktober
 • Zondag 17 november
 • Zondag 08 december

De tijden waarbinnen de werkzaamheden plaatsvinden zijn standaard van 7:00-11:00 uur.

Impact van de werkzaamheden

Voor alle RDW-diensten geldt dat tijdens deze onderhoudsvensters er kans is op meerdere korte onderbrekingen. Indien vooraf bekend is dat er langere onderbrekingen zullen plaatsvinden, dan wordt dit vooraf gemeld.

 

Actuele storingsinformatie

Op de onderhoudspagina van de RDW vind je altijd een actueel overzicht van geplande werkzaamheden. Als je geen informatie op de website vindt over een storing, maar je hebt wel problemen met jouw systeem, neem dan contact op met de servicedesk van de RDW. Ook voor meer informatie over de onderhoudswerkzaamheden kun je rechtstreeks met de servicedesk van de RDW contact opnemen. Het telefoonnummer is 0598 69 33 69 (lokaal tarief). Of stuur een e-mail naar servicedesk@rdw.nl. De medewerkers zijn ook buiten kantoortijden en in het weekend bereikbaar.

 

 

Melding buiten openingstijden

Zelf een melding doen buiten openingstijden?

Heb je buiten onze openingstijden een probleem geconstateerd bij het gebruik van onze diensten? En hebben wij hierboven geen storing gemeld voor de dienst waarmee jij een probleem ondervindt? Dan kun je je melding doen middels onderstaand formulier.

Met dit formulier maak je een melding aan bij onze servicedesk. Op de eerstvolgende werkdag neemt een medewerker van de servicedesk contact met je op over deze melding. Onze servicedesk is geopend van maandag tot en met vrijdag van 08:00 uur tot 17:30 uur.

Heb je een vraag of opmerking,
of ben je op zoek naar advies?
<br />
<b>Notice</b>: Trying to access array offset on value of type int in <b>C:\home\site\wwwroot\wp-content\themes\rdc\archive-storing.php</b> on line <b>93</b><br />
Bel ons

Op werkdagen van 8:00 tot 17:30 uur kun je ons telefonisch bereiken.

020 - 644 55 53
Stuur een mail

Op de eerstvolgende werkdag neemt een medewerker van de servicedesk contact met je op over jouw bericht.

servicedesk@rdc.nl