<br />
<b>Notice</b>:  Trying to access array offset on value of type int in <b>C:\home\site\wwwroot\wp-content\themes\rdc\includes\page-intro.php</b> on line <b>91</b><br />
06 februari 2024

Vrijwaren voertuigen tussen bedrijven sneller en makkelijk

Het verhandelen tussen bedrijven is tegenwoordig nog eenvoudiger en sneller met een uitbreiding in onze RDW-diensten, genaamd ‘Tijdelijk documentnummer’.

Met deze optie mailen wij de gegevens vereist voor de vrijwaring direct door naar de koper. Dit bespaart zowel jou als jouw zakelijke klant meerdere handelingen en veel tijd, en vermindert bovendien de kans op foutieve invoer van gegevens.

Met een enkele muisklik worden gegevens voor het vrijwaren – het zgn. Tijdelijk Document Nummer (TDN) – nu direct naar jouw klant gestuurd. Deze koper krijgt (als hij ook klant is bij RDC) een eenvoudig overzicht waarin alle voertuigen staan die middels het TDN gevrijwaard moeten worden.

 

Het aanvragen van een TDN kost slechts € 0,13 per transactie. Het is standaard als optie beschikbaar voor alle RDC ORB-gebruikers; je hoeft hiervoor niets te doen.

De functie komt ook beschikbaar voor het softwarepakket dat je mogelijk al gebruikt voor het doorgeven van jouw vrijwaringen aan RDC. Raadpleeg daarvoor je softwareleverancier.

Wil je meer weten ? Via servicedesk@rdc.nl en  020 – 644 555 3  informeren we je graag.

Heb je een vraag of opmerking,
of ben je op zoek naar advies?
<br />
<b>Notice</b>:  Trying to access array offset on value of type int in <b>C:\home\site\wwwroot\wp-content\themes\rdc\footer.php</b> on line <b>34</b><br />
Bel ons

Op werkdagen van 8:00 tot 17:30 uur kun je ons telefonisch bereiken.

020 - 644 55 53
Stuur een mail

Op de eerstvolgende werkdag neemt een medewerker van de servicedesk contact met je op over jouw bericht.

servicedesk@rdc.nl