<br />
<b>Notice</b>:  Trying to access array offset on value of type int in <b>C:\home\site\wwwroot\wp-content\themes\rdc\includes\page-intro.php</b> on line <b>91</b><br />
Net als Autogroep Twente 20 orders scoren met één e-mailcampagne?

Vraag nu een offerte aan voor onze unieke inruilcampagne!

Stel je voor: je klant opent een e-mail en ziet links zijn eigen auto, en rechts ernaast de door jou aangeboden auto. De eigen auto ziet er precies zo uit als de auto van de ontvanger: het juiste type, de juiste kleur en het exacte kenteken. Ook wordt meteen de prijs getoond die de klant moet bijbetalen voor de nieuwe auto die je aanbiedt. Als de klant doorklikt omdat hij interesse heeft, dan komt hij op een gepersonaliseerde landingspagina. Hier staat een prefilled formulier om het voor de klant zo gemakkelijk mogelijk te maken om zijn gegevens achter te laten.

Genomineerd voor de E-mail Marketing Automation Awards 2024

Dit is de e-mailcampagne die we met groot succes hebben uitgevoerd voor Autogroep Twente. Niet alleen heeft Autogroep Twente hiermee een indrukwekkende conversie behaald, maar de campagne is ook genomineerd voor de DDMA E-mail Marketing Automation Awards 2024 in de categorie ‘Most Outstanding E-mail Campaign’.

Goed nieuws! Nu ook beschikbaar voor jou.

In navolging van Autogroep Twente, dat een indrukwekkende conversie van 4% behaalde met deze inruilcampagne in CaRe-Mail, is deze nu ook voor jou beschikbaar ongeacht het merk of model van de auto die je wilt aanbieden. Vul het onderstaande formulier in en vraag een vrijblijvende offerte aan voor deze unieke campagne.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Wil je ook gebruik maken van de taxatiecampagne in CaRe-Mail? Wij helpen je graag. De taxatiecampagne is beschikbaar voor huidige CaRe-Mailgebruikers, maar óók voor autobedrijven of importeurs die (nog) geen gebruikmaken van CaRe-Mail. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Heb je een vraag of opmerking,
of ben je op zoek naar advies?
<br />
<b>Notice</b>:  Trying to access array offset on value of type int in <b>C:\home\site\wwwroot\wp-content\themes\rdc\footer.php</b> on line <b>34</b><br />
Bel ons

Op werkdagen van 8:00 tot 17:30 uur kun je ons telefonisch bereiken.

020 - 644 55 53
Stuur een mail

Op de eerstvolgende werkdag neemt een medewerker van de servicedesk contact met je op over jouw bericht.

servicedesk@rdc.nl