<br />
<b>Notice</b>:  Trying to access array offset on value of type int in <b>C:\home\site\wwwroot\wp-content\themes\rdc\includes\page-intro.php</b> on line <b>91</b><br />
Maak kennis met de nieuwe Renault Salesbooster

Geef je sales een boost met de hypergepersonaliseerde taxatiecampagne

Stel je voor: je klant opent een e-mail en ziet links zijn eigen auto, en rechts ernaast de door jou aangeboden auto. De eigen auto ziet er precies zo uit als de auto van de ontvanger: het juiste type, de juiste kleur en het exacte kenteken. Ook wordt meteen de prijs getoond die de klant moet bijbetalen voor de nieuwe auto die je aanbiedt. Als de klant doorklikt omdat hij interesse heeft, dan komt hij op een gepersonaliseerde landingspagina. Hier staat een prefilled formulier om het voor de klant zo gemakkelijk mogelijk te maken om zijn gegevens achter te laten.


Genomineerd voor de E-mail Marketing Automation Awards 2024

Dit is de e-mailcampagne die we met groot succes hebben uitgevoerd voor Autogroep Twente. Niet alleen heeft Autogroep Twente hiermee een indrukwekkende conversie behaald, maar de campagne is ook genomineerd voor de DDMA E-mail Marketing Automation Awards 2024 in de categorie ‘Most Outstanding E-mail Campaign’.


Goed nieuws! Nu ook beschikbaar voor jou.

Net als Autogroep Twente, dat een indrukwekkende conversie van 4% behaalde met deze inruilcampagne in CaRe-Mail, kun jij nu ook gebruik maken van deze hypergepersonaliseerde campagne in CaRe-Mail, ongeacht het merk of model van jouw auto’s. Vul het onderstaande formulier in en vraag een vrijblijvende offerte aan voor deze unieke campagne.


Voor wie?

De inruilcampagne is beschikbaar voor huidige CaRe-Mailgebruikers, maar óók voor autobedrijven of importeurs die (nog) geen gebruikmaken van CaRe-Mail. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.


Wat kan je verwachten?

Zodra we van start gaan geef je aan welke auto je wilt aanbieden, tegen welke vanafprijs en wat het eventuele inruilvoordeel is. Daarnaast selecteer je de doelgroep van klanten die je wilt aanschrijven. Vervolgens halen we de taxatiewaarden op, ontwikkelen we de campagne en zetten die voor je klaar. Als alles snel wordt aangeleverd is de doorlooptijd zo’n 2 weken.


Hoe maken we er een groot succes van?

Bij de taxatiecampagne wordt er veel werk uit handen genomen. Voor het autobedrijf betekent dit een minimale tijdsinvestering. Denk aan het selecteren van een auto, het doorgeven van de vanafprijs met eventuele extra inruilbonus en het kiezen van de doelgroep. Echter, de opvolging van leads door verkopers blijft essentieel. Hiervoor moet wel tijd worden vrijgemaakt. Een combinatie van een aantrekkelijk en concurrerend aanbod, een zorgvuldige selectie van potentiële klanten, en een snelle opvolging van leads door verkopers draagt bij aan het succes van de campagne.


Ook zo’n succesvolle campagne? Neem contact op!

Wil je ook gebruikmaken van een taxatiecampagne in CaRe-Mail? Wij helpen je graag. De taxatiecampagne is beschikbaar voor huidige CaRe-Mailgebruikers, maar óók voor autobedrijven en importeurs die (nog) geen gebruikmaken van CaRe-Mail. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Heb je een vraag of opmerking,
of ben je op zoek naar advies?
<br />
<b>Notice</b>:  Trying to access array offset on value of type int in <b>C:\home\site\wwwroot\wp-content\themes\rdc\footer.php</b> on line <b>34</b><br />
Bel ons

Op werkdagen van 8:00 tot 17:30 uur kun je ons telefonisch bereiken.

020 - 644 55 53
Stuur een mail

Op de eerstvolgende werkdag neemt een medewerker van de servicedesk contact met je op over jouw bericht.

servicedesk@rdc.nl