Wat is uw bedrijfstype? Welk procestype zoekt u?

Je browser en online producten van RDC

RDC Nieuws 27 februari 2020

Om de producten van RDC zo goed mogelijk te laten werken, raden we je aan om de nieuwste versie van een browser te gebruiken. RDC richt zich bij het ontwikkelen en onderhouden van haar online producten op de twee browsers Edge en Chrome.

Waarom je browser updaten?

  • Nieuwe browsers werken sneller.
  • Nieuwe browsers beschermen beter tegen virussen.
  • Nieuwe browsers werken vaak makkelijker door nieuwe mogelijkheden en functies

Waarom Edge en Chrome?

Microsoft heeft aangekondigd om de browser Internet Explorer nog wel van beveiligingsupdates te voorzien, maar niet door te ontwikkelen. Microsoft adviseert gebruikers om over te schakelen naar de nieuwste browser Edge. RDC volgt hierin de lijn van Microsoft, omdat onze nieuwste webapplicaties gebruik maken van de laatste technische mogelijkheden van de browsers.

 

Kies voor een optimale weergave

Dit betekent niet dat de producten van RDC helemaal niet meer werken in Internet Explorer, of andere browsers zoals FireFox en Safari, maar als de weergave van onze applicaties in deze browsers niet optimaal is, dan kan RDC niet in alle gevallen deze issues oplossen voor met name de ‘oudere’ browsers zoals Internet Explorer.

RDC zal bij het bouwen en testen van de webapplicaties zich beperken tot de door Microsoft ondersteunde versies van Edge en de door Google ondersteunde versies van Chrome.

 

Update altijd je browser als er een nieuwe versie beschikbaar is

Google Chrome: https://www.google.com/chrome/

Edge: https://www.microsoft.com/en-us/edge

 

 

 

Delen via