Wat is uw bedrijfstype? Welk procestype zoekt u?

Manager IT Resources

RDC maakt een agile transformatie door, en daar komen nieuwe sleutelfuncties bij kijken. De Manager IT Resources is een van de sleutelposities in de nieuwe organisatiestructuur. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het gehele traject van externe inhuur van IT-personeel tot aan de complete bezetting van de developmentteams. Jij werkt nauw samen met recruitment en bent het aanspreekpunt voor resourcings- en mobiliteitsvraagstukken, en je zorgt voor het werkplezier van ongeveer 60-70 developers, testers en DevOps engineers. Dit doe je door hen aan te sturen en te begeleiden, in nauwe samenwerking met je collega-managers.

 

Het team

Samen met de manager operational excellence, de manager customer service en de product owners, rapporteer je aan de Adjunct Director ICT & Customer Service. Jullie werken nauw samen met de commerciële collega’s binnen de organisatie, om de Agile organisatie optimaal te laten functioneren. Het team ICT & Customer Service bestaat uit ongeveer 80-90 personen.

 

Je hebt

  • minimaal 5 jaar werkervaring als Resource Manager (of soortgelijke functie) bij voorkeur van Developers of andere (IT) professionals;
  • HBO+ werk- en denkniveau;
  • ervaring in een Scrum Agile werkomgeving;
  • ervaring met resourcing- en recruitmentvraagstukken;
  • ervaring met loopbaan- en ontwikkeltrajecten.

 

Wij bieden jou

  • een goed maandsalaris;
  • goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder 24 vakantiedagen en 4 atv-dagen bij een fulltime dienstverband, een uitstekende pensioenregeling en flexibele werktijden;
  • de mogelijkheid om 32, 36 of 40 uur te werken;
  • 50% korting op verzekeringen van Bovemij;
  • een opleidingsbudget voor werkgerelateerde cursussen.

Meer over ons

Ons specialisme is de ondersteuning van het mobiliteitsnetwerk met slimme processen en intelligente dataoplossingen. Dit mobiliteitsnetwerk bestaat uit meer dan 10.000 bedrijfsvestigingen in de Nederlandse mobiliteitssector. RDC is dé autoriteit als het gaat om betrouwbare en gedetailleerde inzichten in de marktontwikkelingen binnen deze sector. We werken met data van alle ruim 12 miljoen gekentekende voertuigen in Nederland en beschikken over een database met 10 jaar historie waarop online realtime allerlei analyses mogelijk zijn. RDC heeft 170 medewerkers en is in de afgelopen jaren met meer dan 20% gegroeid.

 

Solliciteren?

Wil je reageren op deze vacature? Stuur dan je CV naar onze corporate recruiter a.i., Syreetha Mijnals, via recruitment@rdc.nl, of solliciteer direct middels de button hiernaast. Nog vragen? Bel dan even met Syreetha. Zij is telefonisch bereikbaar op nummer 06-57881471.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.