Wat is uw bedrijfstype? Welk procestype zoekt u?

Implementatie Consultant

Als Implementatie Consultant ben je de schakel tussen de afdeling sales en het businessteam. Je ondersteunt en begeleidt nieuwe klanten door het systeem en je onderhoudt dit contact. Je signaleert knelpunten en werkzaamheden die te lang blijven liggen, en je hebt voldoende technische kennis om achterliggende systemen te begrijpen en de interactie tussen verschillende systemen te doorgronden. In de gesprekken met klanten identificeer je de commerciële kansen. Samen met je teamleden kijk je naar productverbeteringen en doorontwikkeling van het systeem, en geef je trainingen aan jouw collega’s van het Klant Contact Center op het gebied van dit systeem.

 

Het team

Je komt te werken in een jong team van enthousiaste consultants met passie voor het product en de klant. Termen als Agile-scrum, DevOps en continuous delivery zijn voor ons bekende begrippen. We staan open voor feedback en durven die ook te geven, zodat we als team kunnen groeien.

 

Je hebt

  • een proactieve werkhouding en bent collegiaal;
  • een zelfstandige instelling en bent goed in staat prioriteiten te stellen;
  • minimaal HBO werk- en denkniveau;
  • minimaal 3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie;
  • ervaring in een B2B werkomgeving;
  • uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel schriftelijk als mondeling.

 

Wij bieden jou

  • een goed maandsalaris;
  • goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder 24 vakantiedagen en 4 atv-dagen bij een fulltime dienstverband, een uitstekende pensioenregeling en flexibele werktijden;
  • de mogelijkheid om 32, 36 of 40 uur te werken;
  • een opleidingsbudget voor werkgerelateerde cursussen.

 

Meer over ons

Wij zijn specialist in de ondersteuning van het mobiliteitsnetwerk met slimme processen en intelligente dataoplossingen. Dit mobiliteitsnetwerk bestaat uit meer dan 10.000 bedrijfsvestigingen in de Nederlandse mobiliteitssector. RDC is dé autoriteit als het gaat om betrouwbare en gedetailleerde inzichten in de marktontwikkelingen binnen deze sector. We werken met data van alle ruim 12 miljoen gekentekende voertuigen in Nederland en beschikken over een database met 10 jaar historie waarop online realtime allerlei analyses mogelijk zijn. RDC heeft 170 medewerkers en is in de afgelopen jaren met meer dan 20% gegroeid.

 

Solliciteren?

Wil je reageren op deze vacature? Stuur dan je CV naar onze corporate recruiter a.i., Syreetha Mijnals, via recruitment@rdc.nl, of solliciteer direct middels de button hiernaast. Nog vragen? Bel dan even met Syreetha. Zij is telefonisch bereikbaar op nummer 06-57881471.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.