Wat is uw bedrijfstype? Welk procestype zoekt u?

Fullstack .NET Developer Team viaBOVAG.nl

Wat ga je doen?

De website viaBOVAG.nl heeft op landelijk niveau veel aandacht gekregen door de inzet van diverse grootschalige marketingactiviteiten op bijvoorbeeld televisie, radio en billboards. viaBOVAG.nl is een nieuwe website waar honderden dealers hun occasions met BOVAG-garantie aanbieden aan consumenten. Inmiddels wordt viaBOVAG.nl maandelijks door ruim een half miljoen unieke bezoekers bezocht. Jouw doorgewinterde kennis van C#, aangevuld met jouw kennis van Azure, ASP.NET MVC en het Entity Framework zorgt ervoor dat je programmeert op gestructureerde wijze, waardoor dit gemakkelijk getest kan worden. Begrippen zoals TDD, Unit Testing en CI/CD zijn voor jou dagelijkse kost. Uiteraard ben je op de hoogte van de laatste front-end developmenttechnieken en heb je oog voor user experience.

Het team zit nu nog voornamelijk in Amsterdam, maar zal op korte termijn steeds meer vanuit Bunnik werken, in het hoofdkantoor van de BOVAG langs de A12.

Met wie ga je dat doen?

Het multidisciplinaire scrumteam ontwikkelt de website viaBOVAG.nl. De collega’s vormen een hecht team en vinden het leuk om zo nu en dan een drankje met elkaar te drinken na werktijd. Ze geven elkaar de ruimte om zichzelf te zijn, en die ruimte krijg jij dus ook.

Wat heb je nodig om succesvol te zijn?

 • Minimaal 5 jaar werkervaring als .NET Developer.
 • Diepgaande kennis van C#.
 • Ervaring met REST API’s.
 • Eventueel kennis van Azure PaaS.
 • Eventueel kennis van .NET Core.

Wat kan je van ons verwachten?

 • Een goed maandsalaris.
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder 24 vakantiedagen en 4 atv-dagen bij een fulltime dienstverband, een uitstekende pensioenregeling en reiskostenvergoeding.
 • De mogelijkheid om 32, 36 of 40 uur te werken.
 • Flexibele werktijden.
 • Een laptop van de zaak en Pluralsight account.
 • 50% korting op verzekeringen van Bovemij.
 • Een opleidingsbudget voor werkgerelateerde cursussen.

Meer over ons

Wij zijn gespecialiseerd in de ondersteuning van het mobiliteitsnetwerk met slimme processen en intelligente dataoplossingen. Dit mobiliteitsnetwerk bestaat uit meer dan 10.000 bedrijfsvestigingen in de Nederlandse mobiliteitssector. RDC is dé autoriteit als het gaat om betrouwbare en gedetailleerde inzichten in de marktontwikkelingen binnen deze sector. We werken met data van alle ruim 12 miljoen gekentekende voertuigen in Nederland en beschikken over een database met 10 jaar historie waarop online realtime allerlei analyses mogelijk zijn. RDC heeft 170 medewerkers en is in de afgelopen jaren met meer dan 20% gegroeid.

Solliciteren?

Wil je reageren op deze vacature? Stuur dan je cv naar onze corporate recruiter Baudi Heidanus via recruitment@rdc.nl, of solliciteer direct middels de button hiernaast. Nog vragen? Bel dan even met Baudi. Hij is telefonisch bereikbaar op nummer 06-57881471.

 

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.