Wat is uw bedrijfstype? Welk procestype zoekt u?

BI Developer met ambitie (of interesse) voor datascience

Wat ga je doen?

Als BI developer ga je aan de slag als belangrijke schakel binnen het innovatieteam van RDC. Het gemotiveerde en multidisciplinaire team werkt aan de meest innovatieve oplossingen in de automotive markt. De pijler ‘data’ is hierbij zeer belangrijk.

In het innovatielab van RDC sta je aan de basis van de volgende generatie diensten. Je krijgt volop ruimte om ook zelf met goede ideeën te komen en deze te onderzoeken en uit te werken. Je hebt niet alleen passie voor BI, maar ook voor data. Je hebt een ondernemend karakter. Samen met het team werk jij aan het toevoegen van data-intelligentie aan bijvoorbeeld viaBovag.nl, en ook aan andere bestaande en nieuwe diensten.

Oplossingen waaraan gewerkt wordt zijn bijvoorbeeld voorspellen wanneer een auto verkocht zal worden, of wie welke auto zal kopen. Het team werkt daarbij onder andere met data van alle ruim 12 miljoen gekentekende voertuigen in Nederland.

Met wie ga je dat doen?

Het team heeft de dynamiek van een IT start-up, met klanten in de automotive. Het bestaat uit experts op het gebied van data science, data analytics, business analytics en softwareontwikkeling.

Wat heb je nodig om succesvol te zijn?

 • Minimaal HBO werk- en denkniveau.
 • Minimaal 1 jaar werkervaring met Power BI (en DAX).
 • Ervaring met embedded Power BI.
 • (NO)SQL.
 • Affiniteit met relationele databases.
 • Je bent geneigd om ‘ja’ te zeggen voordat je zeker weet dat je het kan – zo zijn wij ook!
 • Je bent ondernemend en ambitieus, en superslim. Studie en ervaring zijn niet zaligmakend.

Wat kan je van ons verwachten?

 • Een goed maandsalaris.
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder 24 vakantiedagen en 4 atv-dagen bij een fulltime dienstverband, een uitstekende pensioenregeling, flexibele werktijden en reiskostenvergoeding.
 • De mogelijkheid om 32, 36 of 40 uur te werken.
 • 50% korting op verzekeringen van Bovemij.
 • Een opleidingsbudget voor werkgerelateerde cursussen.

Meer over ons

Wij zijn specialist in de ondersteuning van het mobiliteitsnetwerk met slimme processen en intelligente dataoplossingen. Dit mobiliteitsnetwerk bestaat uit meer dan 10.000 bedrijfsvestigingen in de Nederlandse mobiliteitssector. RDC is dé autoriteit als het gaat om betrouwbare en gedetailleerde inzichten in de marktontwikkelingen binnen deze sector. We werken met data van alle ruim 12 miljoen gekentekende voertuigen in Nederland en beschikken over een database met 10 jaar historie waarop online realtime allerlei analyses mogelijk zijn. RDC heeft 170 medewerkers en is in de afgelopen jaren met meer dan 20% gegroeid.

Solliciteren?

Wil je reageren op deze vacature? Stuur dan je cv naar onze corporate recruiter Baudi Heidanus via recruitment@rdc.nl, of solliciteer direct middels de button hiernaast. Nog vragen? Bel dan even met Baudi. Hij is telefonisch bereikbaar op nummer 06-57881471.

 

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.