Wat is uw bedrijfstype? Welk procestype zoekt u?

Werken bij RDC

Het succes van RDC wordt bepaald door onze medewerkers. Wij verwachten dan ook veel van hen en zij kunnen veel van ons verwachten! Wat onderscheidt ons van andere werkgevers? Wie werken er bij RDC? Wat zijn onze actuele vacatures? Op deze pagina’s vind je alle informatie.

Samenwerken, onze basis voor succes!
Binnen onze organisatie draait het om samenwerking. Samenwerking met klanten, leveranciers, overheden en andere marktpartijen. Maar ook binnen RDC moet je steeds snel schakelen met collega’s om de beste, innovatieve oplossing te vinden. De sfeer is informeel en ondernemend. De lijnen tussen afdelingen zijn kort. Alleen door naar elkaar te luisteren en samen actief aan de slag te gaan, bereiken we het beste resultaat voor de klant.

De klant staat centraal
‘Wat houdt onze klanten bezig?’ Dat willen we weten. Dat vraagt om flexibiliteit en klantgerichtheid. We komen met oplossingen waar de klant echt wat aan heeft. Wat betekent dat voor jou? Je kunt helder analyseren en komt tot resultaatgerichte acties. Niet afwachten, maar ondernemen en resultaat leveren. Dat geldt ook voor je eigen ontwikkeling. Er is ruimte en er zijn kansen en die mag je zelf pakken.

Als je meer wilt weten over werken bij RDC dan kun je contact opnemen met de afdeling HR.

Actuele vacatures bij RDC

Acquisitie naar aanleiding van vacatures wordt niet op prijs gesteld.