Wat is uw bedrijfstype? Welk procestype zoekt u?

We helpen je graag vraagstukken te beantwoorden

Nieuws 28 augustus 2019

RDC heeft diverse oplossingen die je helpen bij het managen van je bedrijf en om dichterbij je klanten te komen. Wist je dat wij een specifiek team hebben dat luistert naar klantvragen en hiermee aan de slag gaat? De uitwerking kan zijn een advies, rapportage of zelfs een product op maat. Zo ontwikkelen we vanuit een bron van ervaring!

Vijf recente voorbeelden van vraagstukken die we hebben beantwoord:

  • Wat is de perfecte locatie voor mijn nieuwe vestiging?
  • Ik ben een klantgroep kwijt, help me deze terug te vinden en in beeld te brengen.
  • Ik heb te weinig inzicht in mijn leadproces. Help me een nieuw leadproces te definiëren en schrijf een advies met vereisten.
  • Hoe verhoog ik mijn rendement met e-mailmarketingcampagnes.
  • Geef me inzicht in hoe mijn vestigingen presteren qua aantal stadagen.

Heb je een vraag of wil je meer weten, stuur dan een mail naar marketing@rdc.nl.

 

Delen via