Wat is uw bedrijfstype? Welk procestype zoekt u?

Remco’s wenslijstje: in advertentietool OBS ook private lease aanbieden

Nieuws 22 november 2018

Een kijkje in de keuken

remco schoenmakers OBS is een advertentie tool waarmee je in een keer je auto’s kunt adverteren

Remco Schoenmaker, productmanager van OBS

Remco vertelt: “OBS is onze advertentietool, waarmee je in één keer je auto’s kunt adverteren op de verschillende autoportalen zoals Autotrader, Autotrack, Marktplaats en viaBOVAG.nl. In de markt zie je dat er een verschuiving plaatsvindt van koop naar gebruik van auto’s.”

“Private leasing van nieuwe en gebruikte auto’s is sterk in opkomst. Dat zien we bij RDC ook terug in onze cijfers van de gehele markt. Het aandeel van leasemaatschappijen ten opzichte van particulieren wordt in de verkoopcijfers steeds groter. Ik heb op mijn wensenlijstje staan om private leasing via OBS mogelijk te maken voor onze klanten. Zodat ze zelf met een slimme calculator nieuwe of gebruikte auto’s kunnen aanbieden en je op de portalen te zien krijgt: U rijdt deze auto al vanaf x euro per maand.”

Garagebedrijven ondersteunen om nog meer grip te krijgen

“Ik vind het een uitdaging om garagebedrijven te ondersteunen om nog meer grip op hun klanten te krijgen. En we denken verder. Stel; je sluit een private-leasecontract voor 24 maanden. Dan brengt deze klant waarschijnlijk ook het onderhoud bij je onder, of kun je de klant na 21 maanden benaderen met de vraag wat deze van plan is. Ook zulke slimmigheden zou ik graag via OBS mogelijk maken.”

Delen via