Wat is uw bedrijfstype? Welk procestype zoekt u?

Ook in het weekend updates marktinformatie!

Persberichten 3 december 2018

Een lang gekoesterde wens is uitgekomen; de RDW levert ons nu ook in het weekend informatie over de wijzigingen in het kentekenregister. Eerder kregen we deze data maandagavond, waardoor we pas dinsdagochtend de gegevens over het weekend met u konden delen. Nu zijn we op de maandagochtend helemaal up to date en heeft u 24/7 alle informatie tot uw beschikking.

ook in het weekend updates marktinformatie

Actuele verkoopcijfers!

Dit betekent:

  • Altijd actuele verkoopcijfers van alle nieuwe en tweedehands auto’s. AutoMeter Dashboard Premium wordt nu 7 dagen per week geüpdatet.
  • Advertentietool OBS is actueler, dit zorgt ervoor dat auto’s die in het weekend verkocht zijn op maandag niet meer in de portalen geadverteerd worden.
  • Het is nu mogelijk om van dagelijkse bestandsleveringen elke ochtend bestanden en rapporten te ontvangen in uw mailbox of sftp-postbus.
  • Een snellere maandafsluiting, als de laatste dag van de maand in het weekend valt.

Wij nemen contact met u op

Als u dagelijks bestanden of rapporten van ons krijgt (mutatieabonnementen, voorraadfinancieringsgegevens, statistiekdata), dan nemen wij contact met u op om afspraken te maken over het verhogen van de leveringsfrequentie van het huidige 5/7 naar een 7/7 schema, zodat u ook uw databases en rapportages sneller kunt actualiseren. U kunt natuurlijk ook zelf contact opnemen met onze servicedesk via 020-6445553 of servicedesk@rdc.nl.

Delen via