Wat is uw bedrijfstype? Welk procestype zoekt u?

Nog meer marktinzicht met AutoMotive Dashboard

RDC Nieuws 21 juni 2016

Ons welbekende betrouwbare statistische informatieplatform heeft een nieuwe naam, een nieuw uiterlijk en bovenal heel veel extra mogelijkheden gekregen om nog meer inzicht in de markt te bieden.

In AutoMotive Dashboard zijn AC Dashboard en AutoMeter gecombineerd. Hiermee zijn de dagelijkse en maandelijkse marktinformatie in één platform ondergebracht. De presentatiewidgets met algemene marktinformatie in het hoofdscherm zijn vernieuwd. In het startscherm voor AutoMeter ziet u bijvoorbeeld een bubble chart waaruit de relatieve marktpositie van een merk afgelezen kan worden ten opzichte van de totaalmarkt in de laatste en voorlaatste vier weken en twaalfmaandenperiode.Hier uit zijn actuele markttrends af te lezen.

Het vernieuwde AutoMotive Dashboard zal in de komende weken bij de gebruikers worden geïntroduceerd. Daarbij is de toevoeging van AutoMeter belangrijk, evenals de nieuwe mogelijkheden die deze dienst met dagelijks geactualiseerde marktcijfers kan bieden voor wie de laatste marktontwikkelingen op de voet wil volgen. Meer weten? Neem dan contact op via dam@rdc.nl of bel uw accountmanager.

Delen via