Wat is uw bedrijfstype? Welk procestype zoekt u?
onderhoud

RDC vernieuwt zijn infrastructuur voor u

Type: Onderhoud 1 september 2018

U maakt wellicht dagelijks gebruik van de communicatiediensten van RDC voor het afhandelen van uw transacties met het kentekenregister, zoals het aanvragen van kentekens, het doorgeven van tellerstanden en de APK afmelding.  Deze toepassingen worden de komende weken verhuisd naar een volledig nieuw technisch platform van Microsoft.  Dat geldt ook voor de ingang bij RDC die u gebruikt als u vanuit uw softwarepakket APK afmeldt, vrijwaringen doorgeeft, en dergelijke.

Mobi-ID en het menu van de RDC diensten zijn al zonder problemen overgezet. RDC werkt zo stapsgewijs aan de vernieuwing van zijn diensten. We sluiten daarbij aan op de nieuwste (beveiligings-) standaarden. Verder zijn de systemen makkelijker uit te breiden, en de bewaking van de diensten wordt verbeterd.  Ook nieuwe aanpassingen kunnen we voor u sneller in gebruik nemen.

Het overzetten van de diensten vindt zoveel mogelijk plaats buiten uw spitsuren. Het gaat de komende tijd om:

  • AutoConnect Historie (voormalig NAP)
  • AutoLOG
  • OTT
  • NCO
  • Voertuigscan XML
  • sFTP File Transfer postbussen

U hoeft zelf niets te veranderen. Er wijzigt niets in uw browser, of aan uw wachtwoord. U hoeft ook niets in uw softwarepakket aan te passen. Wij hebben uw softwareleverancier reeds geïnformeerd. Als alle migraties goed gaan, merkt u niets. En als er onverhoopt toch wat gebeurt, gaan we dat zo snel mogelijk voor u in orde maken.

Mocht u naar aanleiding hiervan nog vragen hebben, dan kunt u van maandag tot en met vrijdag tussen 08:00 en 17:30 telefonisch contact opnemen met onze service desk via 0900 – 2700 700, of een e-mail sturen naar servicedesk@rdc.nl.

Met vriendelijke groet,

RDC