RDC op het BOVAG Jaarcongres 2016; het ideale recept voor succes - RDC
Wat is uw bedrijfstype? Welk procestype zoekt u?

RDC op het BOVAG Jaarcongres 2016; het ideale recept voor succes

Goede klantgegevens zijn goud waard

U ontvangt uw klanten regelmatig in uw bedrijf. Maar tussen die momenten door is er ook behoefte aan informatie en contact. En met respect voor privacy wilt u graag weten of een klant is verhuisd of bij een ander bedrijf een auto heeft gekocht. De klant wordt graag tijdig geïnformeerd over de APK-keuring en andere zaken rond zijn voertuig. En daarbij wil de klant graag juist worden aangesproken en geadresseerd.

Proef met BOVAG
De klantgegevens in uw garagesysteem blijven niet altijd up-to-date en zijn niet altijd volledig. Dat heeft de proef wel uitgewezen die we met de BOVAG hebben gedaan bij 5 autobedrijven. Bij meer dan 40% van de kentekens en meer dan 60% van de zakelijke klanten waren de data niet op orde. Zo’n 9% van de klanten was verhuisd en 2% zelfs overleden. U heeft in de roadshows, middels het omhoogsteken van groene kaarten, aangegeven daarvoor een oplossing van ons te willen hebben.

RDC en partners
RDC zorgt er met haar CaRe-Mail-diensten voor dat de klant op tijd en op basis van de juiste gegevens wordt benaderd en geadresseerd. Wij schonen en verrijken uw klantgegevens aan de hand van allerlei officiële bronnen. Hierbij hebben wij o.a. de samenwerking gezocht met Autosociaal en CarSys. De nieuwe CaRe-Mail-diensten worden over een paar maanden beschikbaar. Dan kunt u  kiezen uit verschillende opties die variëren in aantallen contacten en soorten dataonderhoud.
Bent u geïnteresseerd? Geef dan uw interesse aan via dit formulier, dan informeren wij u de komende weken over de mogelijkheden.

Marktinformatiedashboard voor uw bedrijf

Met onze marktinformatie kunt u eenvoudig de performance aflezen van het aantal door uzelf uitgevoerde occasiontransacties of APK-keuringen, in relatie tot het totale aantal uitgevoerde occasionverkopen of APK-keuringen in uw verzorgingsgebied. Of een overzicht maken van het rijdend wagenpark in uw regio. Informatie die u helpt te beslissen over de uitbreiding van het aantal bruggen en monteurs, de aanschaf van een moderne testkast, de voorraadmix auto’s en zelfs het al dan niet openen van een nieuwe vestiging.

Daag ons gratis uit
Om dat te kunnen bewijzen willen wij uw graag uitdagen uw gegevens op dit formulier achter te laten. Wij zullen dan geheel vrijblijvend een gratis  APK rapport  naar u mailen met daarin essentiële informatie voor het bepalen van de groeimogelijkheden van uw bedrijf.

Voor een voorbeeld van een rapport, klik hier