Wat is uw bedrijfstype? Welk procestype zoekt u?

Ardea Auto over op INDI 2.0

Nieuws 1 november 2019

Afgelopen maand is Ardea Auto, Forddealer met 15 vestigingen en onderdeel van Stern Groep N.V, overgegaan op INDI 2.0. De nieuwe versie van INDI levert Ardea Auto een significant voordeel op in marketing, verkoop en alle andere vormen van klantcontact.

Ardea Auto maakt gebruik van het DMS-pakket Autoline van CDK. Met de overgang naar INDI 2.0 heeft Ardea Auto nu de beschikking over het beste fundament voor professioneel klantcontact. Bij Ardea gebruiken ze INDI al sinds 2011 en het zorgt ervoor dat zij accurate data hebben van eigenaarschap van voertuigen, hetgeen belangrijk is aangezien zij veel outbound bellen en die energie willen ze uiteraard alleen stoppen in actuele berijders.

Ze hebben de training voor INDI 2.0 door meerdere medewerkers laten volgen, zodat ze bij het vertrek van een medewerker geen risico lopen dat het INDI-proces, dat zij erg belangrijk vinden, stil ligt.

Richard Moeliker, ICT Manager Stern: “Zonder de juiste datakwaliteit kun je tegenwoordig niet aan goede targetmarketing doen. Als we niet met INDI zouden werken, dan zouden we alleen met hagel schieten en veel ontevreden ontvangers hebben, hetgeen weer slecht is voor de betrouwbaarheid van je merknaam.”

INDI 2.0 zorgt voor het automatisch verwerken van verhuizingen en autowisselingen, voor correcte schrijfwijze van namen, de juiste KvK-bedrijfsnamen en een koppeling met het overlijdensregister. INDI 2.0 is verder in staat om alle mogelijke door het betreffende merk geaccordeerde databases te koppelen, zoals “mijn”-omgevingen en alle soorten CRM-pakketten. INDI 2.0 vormt daarmee een onmisbare basis voor de toekomstgerichte dealer.

Weten wat INDI voor jouw organisatie kan doen? Kijk hier, of neem contact op met ons verkoopteam, bereikbaar op 020-5497999 of per mail op sales@rdc.nl.

Delen via