Wat is uw bedrijfstype? Welk procestype zoekt u?

50ste INDI Certified Data Employee!

Nieuws 20 november 2018

Op dit moment wordt de nieuwste versie van INDI uitgerold, INDI 2.0. Bij het starten met INDI 2.0 ontvangt men een korte gebruikerstraining, die bij goed resultaat beloond wordt met een certificaat. Deze week is het 50ste certificaat uitgereikt aan Citroën-dealer Bertens in Tilburg!

Bertens 50e INDI Certifed Data Employee web

Op de foto staan van links naar rechts: Jasper van Riel (RDC), Jeroen Bertens, Herald Verhagen (directeur Bertens) en Dirk van den Blink (INDI Consultant)

 

Meer dan 800 dealerbedrijven zijn aangesloten bij het INDI-platform. Deze gaan in 2018 en 2019 allemaal over op INDI 2.0. Bij de uitrol hoort de gebruikerstraining tot Certified Data Employee. Na het volgen van deze training weet een medewerker exact hoe de beoordelingsschermen werken en hoe er met de persoonsgegevens omgegaan moet worden.

In het INDI-beoordelingsscherm wordt naast wijzigingen in voertuiggegevens ook verhuizingen en klanten die overleden zijn weergegeven. Het spreekt voor zich dat hier uiterst zorgvuldig en adequaat mee omgegaan moet worden.

Martin Huisman, voorzitter vereniging INDI hierover: “Het beheren van klantdata is erg belangrijk. Alle interne processen en alle marketingactiviteiten lopen vele malen beter bij een schone klantendatabase. Het was voor ons een no-brainer om deze functie/taak binnen het dealerbedrijf apart te benoemen en hier een certificaat voor te maken. Iedere dealer zou per definitie een Certified Data Employee moeten willen hebben”.

Citroën-dealer Bertens in Tilburg is afgelopen woensdag live gegaan met INDI 2.0. Directeur Herald Verhagen en Financieel Manager Jeroen Bertens hebben beide succesvol de INDI-gebruikerstraining afgerond. Zij hebben het vijftigste INDI Certified Data Employee-certificaat in ontvangst mogen nemen.

INDI organiseert samen met RDC, de aanbieder van de INDI-diensten, voor meer dan 800 dealervestigingen en 18 verschillende automerken het schonen en up-to-date houden van klantdata. Uiteraard is INDI volledig AVG-proof, afgelopen jaar heeft de vereniging INDI diverse informatieve boekjes gepubliceerd die het merkkanaal volledig voorbereiden en inlichten over de AVG-wetgeving. Een volgende stap binnen INDI is het kunnen delen van communicatie-instellingen tussen de dealersystemen en de uitwisseling met de importeur. Na deze volgende stap wordt INDI 1.0 in 2019 volledig uit gefaseerd.

 


 

Over de vereniging INDI

Vereniging INDI is een initiatief van RAI Vereniging afdeling Auto’s en BOVAG Autodealers.

  • INDI zorgt door middel van intelligente interfaces voor het deelbaar, volledig en schoon maken van databases binnen het merkkanaal
  • INDI zorgt voor collectivering op het gebied van CRM-gerelateerde data met als doel kostenvoordelen te behalen voor het merkkanaal
  • INDI is op het gebied van privacy en eigendom van adressen de notaris van de branche en volgt de ontwikkelingen van de WBP op de voet
  • INDI is een vereniging en heeft een contract met het RDC voor het leveren van de diensten binnen het INDI-platform

 

Voor meer informatie over dit persbericht kunt u contact opnemen met voorzitter
Martin Huisman (06-22555754).

Delen via