Wat is uw bedrijfstype? Welk procestype zoekt u?

27 juni Kennissessie OBS in Amsterdam, vol tips & tricks om makkelijker je occasions te adverteren

Nieuws 24 mei 2019

Om je beter op weg te helpen met onze advertentie- en voorraadtool OBS gaan we gratis kennissessies organiseren! In deze kennissessies krijg je allerlei handige tips en tricks om zo optimaal mogelijk met OBS te werken.  De eerste sessie is donderdag 27 juni bij ons in Amsterdam op kantoor. Welkom!

 

Voor wie?

De kennissessie is vooral geschikt voor nieuwe gebruikers van OBS, maar ook voor gebruikers die vragen hebben over nieuwe features.

 

Wat gaan we doen?

We gaan deze avond in vier break-out sessies van 20 minuten aan de slag. De sessies worden geleid door de OBS experts van RDC die alle ins en outs van OBS kennen. Collega’s van de ServiceDesk, Customer Service Operatie, de Business Owner en de Productowner. Leuk ook natuurlijk om hun eens van dichtbij mee te kunnen maken en te spreken!

De sessies vinden plaats in groepjes van 6 a 7 personen zodat je gerichte vragen kunt stellen en antwoorden krijgt waar jij mee aan de slag kan in de dagelijkse praktijk.

 

Praktische details

De inloop is om 17:00 uur en we starten 17:30 uur. We zorgen voor lekkere broodjes en om 19:30 uur praten we na met een borrel. Om 20:30 zwaaien we je uit.

 

Waar?

RDC, De Boelelaan 7, 1083 HJ Amsterdam. Je vind ons op de eerste verdieping. Ons kantoor zit op loopafstand van station RAI of zet je auto in het  Q-Park Eurocenter, Barbara Strozzilaan 342, 1083 HN Amsterdam.

 

Aanmelden

Je kunt je aanmelden door een e-mail te sturen naar: marketing@rdc.nl met je naam, bedrijfsnaam en contactgevens.  Ook voor vragen kun je op dit mailadres terecht. 

 

Vol?

Het kan zijn dat de kennissessie vol zit. Mocht dat het geval zijn dan laten we je dat weten en zetten we je op de lijst voor de volgende kennissessie. Tot snel! Team OBS

 

Delen via