Wat is uw bedrijfstype? Welk procestype zoekt u?

17.500e Mobi-ID is een feit

RDC Nieuws 13 oktober 2015

Recent heeft Ivo Grommen van Autobedrijf Van Roosmalen uit Tilburg zijn Mobi-ID aangemaakt. En daarmee heeft hij een taart verdiend; hij was de 17.500e Mobi-ID-gebruiker.

Ivo Grommen van Autobedrijf van Roosmalen in Tilburg over zijn overstap op Mobi-ID: “Mobi-ID aanmaken was super simpel. ik zag er eerst wel tegen op, maar het bleek weinig werk te zijn, waarna ik gewoon weer toegang had tot mijn diensten.”

De uitrol van Mobi-ID gaat in volle vaart. Al ruim 17.500 medewerkers in de mobiliteitssector kunnen nu met één enkele combinatie van gebruikersnaam en wachtwoord alle RDC inMotiv-producten gebruiken. Zij hebben niet langer problemen met het onthouden van verschillende logins. ‘Met één login overal in!’

Naast de persoonlijke Mobi-ID’s zijn er ook al bijna 10.000 auto- en verhuurbedrijven overgestapt op deze nieuwe manier van inloggen. Zij maken het voor de ruim 17.500 persoonlijke Mobi-ID-gebruikers makkelijker om hun werk te doen.

Bent u nog niet overgestapt? Kijk hier hoe u snel en eenvoudig kunt overstappen.

Mobi-ID is een initiatief van BOVAG, RDC inMotiv, Innovam en Bovemij, en heeft als doel het aantal gebruikersnamen en wachtwoorden binnen de hele mobiliteitsbranche flink terug te brengen voor meer gemak, efficiency en veiligheid.


 

Delen via